Here good quality Buy phentermine 30mg
Discount Buy ambien online ahhhhhhhhh

Buy Dissertation writing service good quality
Cheap prices speed super good quality Buy ambien online
Low price cheap prices Buy klonopin online safe speed

Aanbod

Lager onderwijs

De zee houdt niet van CO2

Dat ijsberen het moeilijk krijgen door de opwarming van de aarde weten veel mensen. Maar wist u dat ook pinguïns, orka’s, koraalriffen en zelfs mensen het lastig krijgen? De zeespiegel stijgt en ook het zeewater warmt op. Maar dan is ook nog dat andere CO2-probleem: de verzuring van de oceanen. Sinds de start van de indusriële revolutie zijn de oceanen maar liefst dertig procent zuurder geworden, met heel wat gevolgen.

Middelbaar onderwijs

De waarheid over haaien

Een essentiële en bepalende hoeksteen van mariene ecosystemen zijn de roofdieren aan de top van de voedselketen. Zij regelen de aantallen van de soorten onder hen, houden door het verwijderen van oude en zieke dieren de genenpoel van hun prooien gezond en houden als aaseters riffen vrij van parasieten en ziekten. Haaien zijn zeer belangrijke mariene toppredatoren. Omdat ze traag groeien en zich slechts laat en beperkt voortplanten worden hun aantallen en de aantallen van de populaties onder hen op natuurlijke wijze onder controle gehouden.

Filmbespreking "Acid Test"

De film ‘Acid Test’  met  filmbespreking.
De opwarming van de aarde is een gekend probleem: de zeespiegel stijgt en ook het zeewater warmt op. Maar dan is er ook nog dat andere CO2-probleem: de verzuring van de oceanen. Sinds de start van de industriële revolutie zijn de oceanen maar liefst dertig procent zuurder geworden, met heel wat gevolgen voor zijn bewoners en voor de mens.

Plastic Soep

De oceanen beslaan meer dan 70% van ons aardoppervlak. Meer dan 1 miljard mensen zijn voor hun voeding afhankelijk van wat de zee hen te bieden heeft. De oceanen produceren meer dan 50% van onze zuurstof en nemen ongeveer 50% van de wereldwijde geproduceerde CO2 op. Het is onze blauwe long!

Maar onze consumptiemaatschappij en voorliefde voor plastic heeft als gevolg dat onze blauwe wereld maar liefst 5 plastic soepen kent waaronder het plastic eiland in de Stille Oceaan dat minstens zo groot is als West-Europa.

website by Studio Enden

Buy ambien online 24 hours in usa cheap
24 hours Dissertation writing service great service cheap price
Cool Buy klonopin online 24 hours great service qulitative

Site there inhouse pharmacy qualify purest