Cheap hhhhhhhhhh here Buy ambien online ahhhhhhhhh
Discount buy usa Buy phentermine 30mg here

Good quality Buy ambien online low price buy safe speed
Good quality speed Dissertation writing service low price
Good quality super Buy klonopin online buy cheap prices

Stuur ook jouw foto in om haai Stanley te beschermen!

maandag, 21 januari, 2013

Sea First kondigt met veel genoegen de samenwerking met de Pew Environment Groep en Shark Defenders aan, voor het creëren van een visuele petitie die zal worden gepresenteerd op de komende top van de Commissie voor de Handel in Bedreigde Diersoorten (CITES) in maart 2013, Bangkok, Thailand.

Er zijn voorstellen om drie bedreigde haaiensoorten (geschulpte hamerhaai, haringhaai en oceanische witpunthaai) en twee soorten van manta's strikte bescherming te bieden op het vlak van internationale handel, via inclusie in CITES Appendix II.

Via haai Stanley kunnen we de passionele steun voor deze bescherming door mensen van over heel de wereld visueel aantonen.

Het doel is om minstens 5.000 foto’s te verzamelen van personen van alle 176 CITES landen, die in een collage gepresenteerd zal worden op CITES!

HELP ONS door:
1. Haai Stanley https://www.dropbox.com/s/q9x47g8ibu986qm/stanley%20dutch.pdf en eventueel enkele van zijn vrienden http://www.sharkdefenders.com/p/shark-stanley.html af te drukken uit te knippen.
2. Neem een foto van jezelf, je familie en vrienden met de uitgeknipte tekeningen.
3. Publiceer je foto’s op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram, getagd met @ SharkDefenders, # SharkStanley, en het land waar u woont (bijvoorbeeld # België # Nederland) Of e-mail naar: info@sharkdefenders.com. Je kan de foto’s ook rechtstreeks naar CITES-vertegenwoordigers van je land sturen via: http://www.cites.org/cms/index.php/lang-en/component/cp/
of stuur ze per e-mail naar katrienvandevelde@seafirst.be
4. Deel dit bericht met al je contacten.

Sea First en de haaien danken jullie van harte!

Meer informatie vinden jullie op: http://www.sharkdefenders.com/p/shark-stanley.html of www.sharkstanley.com

Facebook pagina van haai Stanley MET FOTOS VAN MENSEN MET STANLEY VAN OVER HEEL DE WERELD: http://www.facebook.com/SharkStanley/photos_albums

Attachments: 

website by Studio Enden

Qulitative Buy klonopin online great service in usa
Great service online in usa Dissertation writing service buy 24 hours
Buy ambien online online buy

There cheap in usa buy inhouse pharmacy