Pers

vrijdag, 31 januari, 2014

In 2011 werd een werd een werkgroep opgericht binnen de Raad voor Dierenwelzijn om de  bestaande standaarden over het houden van dolfijnen in gevangenschap te onderzoeken.

dinsdag, 23 april, 2013
Het ALFABET van de ZEE
Voor kinderen van 10 tot 100
zaterdag, 16 maart, 2013

De Belgische duiksportbeurs te Kinepolis Antwerpen was op zaterdag 16 maart het toneel van de feestelijke prijsuitreiking van het “Haaienproject”.

maandag, 12 november, 2012

Om het afschuwelijke bloedvergieten tijdens de slag bij Salamis aanschouwelijk te maken voor zijn tijdgenoten, gebruikte de Griekse tragediedichter Aischylos het beeld van het opjagen, bij elkaar d

donderdag, 20 september, 2012
Sea First Foundation vzw (SFF) en het Oostendse Instituut voor Landbouw en Visserij (ILVO) hebben de laatste maanden het assortiment wilde vis van Colruyt doorgelicht.
donderdag, 20 september, 2012

De warenhuisketen Colruyt heeft zijn visaanbod doorgelicht en quoteert voortaan elk product op zowel duurzaamheid als dierenwelzijn.

donderdag, 20 september, 2012

Tous les questions qui visent une pêche plus durable, trouvent réponse chez Colruyt. Dès aujourd'hui, le distributeur diffuse sur internet un grand audit mené sur les possoins sauvages.

vrijdag, 1 juni, 2012

Wereld Oceaan Dag in Museon
Alarm voor de wereldzeeën!

woensdag, 25 april, 2012

Een gesprek met de catering van de UA, Dorien Van Rooy (praeses Fabiant) en Anne de Ridder, uitbater van Lait Russe. Zij serveert al enkele maanden geen tonijn meer.

dinsdag, 24 april, 2012

Vanaf vandaag geen broodje tonijn meer op de menukaart van de Antwerpse Universiteit.In alle restaurants en cafetaria's op elke campus is tonijn vanaf nu taboe.

Pagina's

website by Studio Enden