Here ahhhhhhhhh Buy ambien online we sponsored at usa
Cheap we sponsored at Buy phentermine 30mg arrrrghhhhhhh

Super cheap prices Buy klonopin online
Dissertation writing service low price safe cheap prices super good quality
Buy ambien online buy cheap prices super speed low price

Quotes

Kim Clijsters

In ons gezin zijn we al jaren bezig met gezonde en verantwoorde voeding. Nadat ik een lezing van Dos Winkel bijwoonde, ben ik ook anders tegen de oceaan gaan aankijken. Ik vind dat de oceaan en haar bewoners veel beter beschermd moeten worden en daarom steun ik Sea First vzw en doe ik mee aan de North Sea Challenge op 13 september.

Frank uit Thuis

“Het is verdomme hoogtijd om er iets aan te doen, aan al die miserie in zeeën en oceanen.”

Annemarie Picard, actrice

“Reken niet altijd op ànderen om het milieu te verbeteren, maar vraag je af wat je zélf kan doen.”

Pol Goossen, acteur

"Ik liet ooit in een interview optekenen dat ik weinig voeling heb met de wereld die mij wordt aangereikt. Enkele dagen na het verschijnen ervan was ik op wandel met mijn hond Wap. Iemand hield me staande en vroeg wat ik daar precies mee bedoelde. Ik verklaarde mij nader.

“Kijk, mijn beste, met een wereld waarin:

 • niet meer gevist wordt maar geroofd
 • de helft van een vangst dood, stervend of verminkt wordt teruggegooid
 • bodems van wereldzeeën woestijnen dreigen te worden
 • de allerlaatste blauwintonijnen 300.000 euro waard zijn
 • deze worden ingevroren om nog meer winst te maken op het moment dat ze allemaal vernietigd zijn
 • het binnen afzienbare tijd zover is
 • een visvakbeurs uitpuilt van de bedreigde vissoorten
 • het ene dier geaaid en het andere gemolesteerd wordt
 • veel niet genoeg is
 • visquota als belachelijk worden bestempeld
 • hebzucht geen zonde is maar een eigenschap
 • milieuactivisten aanzien worden als fundamentalisten
 • vegetariërs versleten worden als geitewollensokken
 • er veel teveel restaurants zijn
 • voetbal en koers gevoeliger liggen dan milieu- en dierenwelzijn
 • mensen zich teveel aantrekken wat anderen van hen denken
 • er een ganse bib nodig is om dit soort bedenkingen neer te pennen

.... heb ik niet zo’n voeling, nee.”

“Oh, dàt bedoel je,” zei de persoon in kwestie en in gedachten verzonken ging elk zijn ’s weegs.

Pol Goossen is een Vlaams acteur en actief in de toneelwereld. Hij is vooral bekend van zijn rol als Frank Bosmans in de televisie-serie 'Thuis'. Pol Goossen staat tevens bekend als natuur- en dierenliefhebber. Zo is hij peter van Natuurpunt en Sea First Foundation en lid van GAIA. Hij publiceerde in 2011 ook het boek 'Dierbaar: verhalen over wap en andere dieren.' In dit boek beschrijft hij als bekendste dierenvriend van Vlaanderen wat hij meemaakt, ziet, denkt en voelt als hij gaat 'wapperen' (wandelen met zijn hond Wap).

 

Lisette Kreischer, trendsetter

Als ecofabulous vegan en activiste op pumps is het mijn missie mensen te laten genieten in stijl met respect voor mens, dier en natuur. Ik wil mensen prikkelen en uitdagen duurzamer en diervriendelijker te gaan leven en voornamelijk te eten. Eten verbindt ons, eten is het fundament voor ons leven op aarde, naast ademen. Wat op je bord ligt bepaalt hoe de wereld zich verder zal ontwikkelen. 
Vegetariër zijn en toch vis eten was lange tijd de gewoonste zaak van de wereld; echter dat de productie van vis een te grote belasting is voor de oceaan dringt steeds meer het collectieve bewustzijn binnen. 
Dankzij en in samenwerking met de Sea First Foundation heb ik het boek NON*FISH*A*LI*CIOUS mogen ontwikkelen, het visvervangende kookboek, waarmee we de lezer laten zien dat vis eigenlijk gewoon in de zee hoort te zwemmen en dat zeewier ons voldoende eiwit en Omega-3 biedt om gezond te zijn, maar bovenal dat zeewier eigenlijk gewoon heel erg lekker en ons voedsel voor de toekomst is. Sea First Foundation is een onmisbare schakel in de bescherming van de oceaan en het behoud van alle levende wezens die daar wonen! Dankzij hen hebben nu ook vissen en andere vergeten zeedieren een stem gekregen.

Antoinette Hertsenberg, presentatrice

"Wat heerlijk dat er nu een boek is – NON*FISH*A*LI*CIOUS - waardoor de verrukkelijke smaken van de zee, ook voor mensen die geen vis eten, weer tot mogelijkheden behoren! Genieten van al het goede van de zee, zonder dat we ons hoeven te verlagen tot de schofterige wijze waarop er met het leven in de zee wordt omgesprongen. Laat je verrassen en probeer het zelf!"

Antoinette Hertsenberg is een Nederlandse presentatrice, werkzaam bij de omroepvereniging TROS. Ze zet zich in voor de natuur, onder andere door haar werk bij de Faunabescherming. Verder is ze overtuigd vegetariër. In juni 2009 startte ze een website met vegetarische recepten, De Vegetariër.nl. Antoinette leverde tevens enkele recepten aan het boek "NON*FISH*A*LI*CIOUS".

Koen De Bouw, acteur

"Voor mijn tvprogramma ‘Groene Vingers‘ bezoek ik reeds enkele jaren de mooiste tuinen en natuurgebieden. Als Ambassadeur van landschapvzw ijver ik al enige tijd  om de ons omringende natuur te beschermen, te behouden èn te ontwikkelen. Ik ben me er evenzeer bewust van dat ook het leven in de ons omringende zeeën en oceanen niet langer veilig is. De Sea First Foundation vzw is één van de organisaties die deze problematiek  met hart en ziel wil aankaarten en ons bewust wil maken van de onmetelijke rijkdom die deze natuurgebieden in zich dragen.
Zonder uw en mijn kleine of grote steun leveren we onszelf en onze natuur uit aan de genadeloze willekeur van industrieën en regeringen die, al dan niet bewust, deze eeuwenoude ecosystemen vernietigen."

Koen De Bouw is een geliefd en gekend acteur uit Vlaanderen vooral bekend van zijn rol in de tv-serie 'Wittekerke' en de films 'De Zaak Alzheimer', 'Dossier K' en 'Loft'. Daarnaast acteert Koen De Bouw ook in theaterstukken en presenteert hij het tv-programma 'Groene Vingers.'

Paul Van Vliet, artiest

De zee heeft me verteld dat zij zo moe is
Zij zei dat zij er zeer beroerd aan toe is
Zij zei: wat is daar toch bij jullie aan de hand?
Wat doen jullie toch tegenwoordig allemaal op dat land?
Zij zei: er komen tegenwoordig steeds meer van die dagen
Dan kan ik alle vuile rotzooi haast niet meer verdragen
Dat zei de zee die me vertelde dat zij moe is
Die zei dat zij er zeer beroerd aan toe is.

Ik schreef dit lied meer dan 30 jaar geleden, maar het is ook vandaag nog steeds van toepassing. Ik wens Sea First Foundation het allerbeste met hun prachtige missie om de oceanen te beschermen

Floris van den Berg, filosoof

"Hoe mensen omgaan met de aarde, met andere dieren en toekomstige generaties houdt mij als filosoof bezig. In mijn werk onderzoek ik strategieën om het leed en de schade dat menselijk gedrag veroorzaakt te verminderen en te vermijden. Dat slaat ook terug op mijn eigen levensstijl. Zo zag ik me bijvoorbeeld genoodzaakt om ook de café latte op te geven en te vervangen door zwarte koffie en veganist te worden. En natuurlijk geen vis te eten. Ik sta dan ook volledig achter hoe SFF mensen over dit moeilijk thema tracht te sensibiliseren."

Floris van den Berg verzamelt milieuproblemen, en probeert inzicht te krijgen in de aard van deze problemen om die problemen ook daadwerkelijk op te lossen. Een eerste resultaat hiervan is zijn boek Filosofie voor een betere wereld. Hij doceert (milieu)filosofie aan de Universiteit Utrecht en is daarnaast directeur van de seculier humanistische denktank Center for Inquiry. Hij is een veelgevraagd spreker op het gebied van milieuproblematiek en dierenwelzijn.

website by Studio Enden

Low price cheap price online 24 hours great service Dissertation writing service
Online Buy klonopin online in usa
24 hours cheap price great service buy cheap Buy ambien online

Buy there in usa purest qualify inhouse pharmacy