Buy ambien online good quality ahhhhhhhhh
Buy phentermine 30mg buy we sponsored at discount ahhhhhhhhh

Safe speed Dissertation writing service buy cheap prices
Buy ambien online super good quality cheap prices
Buy klonopin online cheap prices speed good quality low price super

Sponsors

BDO

Health through Herbs

Omega Complex bevat oliën van plantenzaden met de hoogste
concentratie aan alfa-linoleenzuur en linolzuur.
Het is een waardige vervanger van een andere bekende bron
van EPA en DHA (visolie), welke echter door de gangbare
kweekmethodes niet als biologisch zuiver kan bestempeld
worden en vaak een hoge dosis zware metalen bevat.

The Herborist schenkt €1,00 aan Sea First Foundation voor elk verkocht potje plantaardig Omega Complex 3-6-9.

 

Amanprana - Red de Zee

Minstens 5% van de winst van Amanprana gaat sinds 2011 naar allerlei acties onder de noemer 'Red de Zee'. Wij zijn blij dat we de Sea First Foundation kunnen ondersteunen als hoofdsponsor en zo samen kunnen strijden voor het behoud en de bescherming van de zeeën en oceanen.

 

Amanprana - Hoe het begon

In 1999 verkocht ik mijn winstaandeel in een middelgrote onderneming gespecialiseerd in petroleum en petroleumkachels. Ik gaf mezelf 7 sabbatjaren, las 600 boeken over voeding, volgde voedingscongressen, werd vegetariër en schreef artikels over voeding en vitaliteit in binnen- en buitenland. Ik begon met Amanprana omdat mijn dochter ernstige concentratieproblemen had op school en een allergie voor cacao had ontwikkeld. Na een lijdensweg van onderzoeken, zijn we met omega-olie, een cacaovrij dieet en een volledige overstap naar bio, erin geslaagd om na 6 maanden mijn dochter’s concentratieproblemen op te lossen en haar van de cacao-allergie af te helpen. Een openbaring. Met deze ervaring en de voedingskennis die ik had opgebouwd, wilde ik op zoek gaan naar een combinatie van handel en iets teruggeven aan de gemeenschap.

De start van Amanprana begon met okinawa omega-olie. Ik verbeterde de omega-samenstelling van de omega-olie die mijn dochter gebruikte, verrijkte de omega-blend met kruiden en zorgde ervoor dat de oliemengeling van nature 8 vitaminen en veel carotenen bevatte. Mijn vrouw en ik startten kleinschalig in de huiskamer en garage. Al snel bleek ons huis te klein en kregen we stap voor stap meer schapruimte in de winkels.

Op een bepaald moment gaf een vriend me info over verzadigde vetten en palmolie. Eerst dacht ik: ‘die verzadigde vetten zijn toch niet gezond?’. Ik begon sceptisch aan deze lectuur maar na enkele maanden veranderde mijn mening. Ik verdiepte me in verzadigde vetten en kwam tot de conclusie dat deze vele eigenschappen bezitten die de meeste mensen niet kenden. ik kwam tot de conclusie dat verzadigde vetten supergezond zijn. Dit druiste regelrecht in tegen de bestaande voedingsleer. Maar ik besloot de kennis over te brengen aan wie het wilde horen.

De start met kokos- en palmolie was gegeven. En zo volgde het ene product het andere op. Geld was voortaan niet meer de belangrijkste drijfveer voor mij. Gezonde voeding brengen was de doelstelling. In het Sanskriet betekent ‘aman’ vrede of rust, ‘prana’ verwijst naar levenskracht. Vandaar ‘serene levenskracht’.

Bart Maes, stichter van Amanprana

Meer weten over Amanprana, klik dan door naar de website

KWALITEIT

Dat Klean Kanteen voluit voor een schone planeet gaat, merk je onder andere aan de bewust gekozen materialen. De hervulbare drinkflessen worden gemaakt uit roestvrij staal van de beste kwaliteit. 18/8 Foodgrade roestvrij staal is immers recycleerbaar én 100% veilig. Het wordt veelvuldig gebruikt in de voeding- en wijnindustrie omdat het noch giftige stoffen bevat noch smaken opneemt of afgeeft. Daardoor komt er ook geen coating (zoals plastic of epoxy) aan te pas die bij aluminiumflessen wél aanwezig is. Eén van de veiligste materialen dus om voedsel en/of drank in mee te nemen. De dop bestaat dan weer uit BPA-vrij plastic. Om de drinkflessen in leuke kleuren aan te kunnen bieden wordt er enkel gewerkt met verf op waterbasis.

 

WEG MET WEGWERP

Twee belangen staan bij Klean Kanteen voorop: jouw gezondheid en het milieu. Klean Kanteen vindt dat iedereen altijd gratis toegang moet hebben tot drinkwater; water in wegwerpflessen is eigenlijk absurd. KK's droom is dat er geen éénmalige flesjes, bekers en verpakkingen meer nofig zijn en da dit afval niet meer in de natuur terechtkomt. Een droom die zij deelt met Sea First Foundation!

EEN VERSCHIL MAKEN

Elke grote verandering begint bij samenwerking. Daarom draagt Klean Kanteen wereldwijd ook bij aan diverse initiatieven en organisaties die zich inzetten voor natuurbescherming en duurzaamheid, waaronder Conservation Alliance,  5 Gyres en Sea First Foundation in de Benelux.
Dat Klean Kanteen stilstaat bij het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, bewijst ook haar lidmaatschap bij One Percent for the Planet (1% FTP). Zo doneert het bedrijf elk jaar 1% van z'n omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld.

 

 

website by Studio Enden

Buy klonopin online 24 hours online
Here online Dissertation writing service
Great service cool Buy ambien online buy

Buy there inhouse pharmacy top cheap site