Discount good quality Buy ambien online usa approved
Ahhhhhhhhh Buy phentermine 30mg cheap

Low price safe Buy klonopin online
Buy Dissertation writing service safe super good quality
Super good quality Buy ambien online low price speed

Team

Bestuur België

Dirk Pauwels

Voorzitter

Dirk Pauwels (1964) kwam in 2008 in directe aanraking met de uiterst zorgwekkende toestand van onze zeeën en oceanen tijdens de uitreiking van het ere-doctoraat van Dr. Daniël Pauly aan de KULeuven, waar de steeds snellere vernietiging van belangrijke mariene fauna en flora door menselijk ingrijpen uitvoerig besproken werd.  In het najaar werd dit beeld nog versterkt tijdens een lezing van Dos Winkel met als onderwerp “Wat is er mis met vis?”.

Uit bekommernis voor deze problematiek startte Dirk in 2009 het project “Fundamental Earth” op met als bedoeling het brede publiek verder te informeren en wakker te schudden. In het kader hiervan hebben Dos en Dirk voor het eerst samen gewerkt voor het organiseren van een aantal lezingen aan de universiteiten van Antwerpen, Gent en Leuven. In 2010 kreeg die samenwerking gestalte door de oprichting van de vzw Sea First Foundation, waar Dirk de functie van penningmeester waarnam binnen het bestuur van SFF. Sinds 1 september 2012 is hij de nieuwe voorzitter.

Dos Winkel

Ondervoorzitter

Dos Winkel (1947) begon 27 jaar geleden met onderwaterfotografie op het Caribische eiland Bonaire. In deze kwart eeuw duiken en onderwaterfotografie heeft hij niet alleen een schitterende reputatie opgebouwd als onderwaterfotograaf, gepubliceerd voor o.a. National Geographic en BBC wildlife, verschillende prijzen gewonnen, maar zag hij tot zijn grote spijt ook de ecosystemen onder water zienderogen achteruit gaan.

In 2005 besloot Dos zich daarom fulltime bezig te houden met oceaanbescherming. Dit leidde tot de publicatie van de spraakmakende boeken  “Wat is er mis met vis?! en visolie” (2008) en “De Huilende Zee” (2010), de documentaire “Sea the Truth” van de Nicholaas G. Pierson Foundation die ondertussen benoemd werd tot een van de 10 beste oceaandocumentaires van het decennium, én tot de oprichting van Sea First Foundation!

Liesbeth Verlinden

Secretaris

Liesbeth Verlinden (1986) was van kinds af aan gefascineerd door de oceanen, de fysische processen die er plaatsvinden, de werking van de ecosystemen en de inwoners van die wondere wereld. Tijdens haar masterjaren Biologie aan de universiteit van Gent woonde ze een lezing bij van Dos Winkel en was ze, zoals wel bijna iedereen die Dos aan het woord heeft gehoord, heel erg onder de indruk. Toen Liesbeth later over Sea First Foundation hoorde, nam ze contact op met SFF met de vraag of men hulp kon gebruiken. Zo is ze in SFF gerold en er niet meer uitgeraakt… en dat tot haar groot genoegen.

 

Anke Teigeler

Algemeen coördinator en woordvoerster

Anke Teigeler (1969)  deed haar eerste intro-duik in de Rode Zee in 2009 en voelde zich onmiddellijk als een vis onder water. Met de vele duikreizen die volgden, volgde ook het besef dat de al die onderwaterpracht  ernstig bedreigd wordt. En wat je graag ziet, wil je beschermen! In 2010 kwam ze zo voor het eerst in aanraking met Sea First  op World Ocean Day.

Sinds september 2012 werkt  Anke part-time  bij Sea First vzw als Algemeen Coördinator en woordvoerster. Zij verzorgt de campagnes, publicaties, lessenpakketten en de ledenadministratie. Ze gaat actief op zoek naar partners en sponsors en helpt onze evenementen in goede banen leiden. 

Arne Goyvaerts

Vrijwilligerscoördinator

Arne Goyvaerts (1986) is opvoeder van opleiding en heeft een uitgebreid muzikaal verleden. Als kind werd hij door zijn duikende grootvader geïntroduceerd tot de onderwaterwereld, werd de orka zijn lievelingsdier en was het  zijn grote droom om marinebioloog te worden. Zoals dat wel vaker gaat met levensdromen, verschoof de ambitie doorheen de jaren naar topvoetballer, componist, Indiana Jones en de beste gitarist ter wereld te willen zijn. Onderweg werd hij nog afgeleid door de wondere wereld van de zorgsector, waar hij dan ook actief vrijwilliger werd voor mensen met een mentale beperking, wat resulteerde in een opleiding als opvoeder.

Hij kwam dankzij een overtuigende vriendin toevallig in contact met de Sea First Foundation en besloot zijn creativiteit, gedrevenheid en leergierigheid in dienst van de organisatie te stellen. Alles wat met vrijwilligers te maken heeft, komt op zijn bord terecht. 

Vrijwilligers België

Judith Wouters

Japanse Vrijwilliger
 

Judith Wouters (1986) is mede-oprichter en was voorzitter van Sea First België van juni 2010 tot september 2012. In 2009 studeerde ze met grote onderscheiding af als Japanologe met een eindwerk over het Japanse walvisjachtbeleid en de Internationale Walvisvaartcomissie. In 2010 haalde ze een bijkomend diploma in de Milieuwetenschappen. Op dit moment vertoeft ze in Okinawa om op de universiteit van Ryukyus een Master Marine Science te behalen. In haar vrije tijd ondersteunt ze Sea First met haar expertise. 

 

Ken Van den Enden

IT-ondersteuning

Ken Van den Enden (1985) is Ingenieur in de Computerwetenschappen met een bijkomend diploma in de E-Media. Hij werkt als Web Engineer bij het reclame- en marketingbureau MAC21. Ken heeft een voorliefde voor de natuur en dieren en was via zijn vriendin Judith vanaf het begin betrokken bij Sea First Foundation.

Ken helpt bij het designen van affiches en maken van websites. Zo ontwikkelde hij deze prachtige website en maakt hij aanpassingen wanneer we het hem lief vragen.

website by Studio Enden

Buy klonopin online here cheap price cool
Cheap price qulitative buy Dissertation writing service here 24 hours
Here 24 hours in usa online Buy ambien online low price

Purest inhouse pharmacy there in usa